generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Un cunoscut vlogger din România susține interzicerea reclamelor la jocurile de noroc

reclame jocuri de noroc, reclame păcănele, Mircea Bravo, video, campanie Declic, petiție, pariuri sportive, reclame agresive

Mircea Bravo, cunoscut pentru activitatea de succes pe care o desfășoară pe Youtube, a realizat un video inedit despre reclamele la jocurile de noroc.

Materialul face parte din campania “Interziceți reclamele la jocuri de noroc și pariuri sportive!”, campanie demarată de către Declic. 

“Noi, semnatarii și semnatarele acestei petiții, vă cerem să interziceți orice formă de publicitate la jocurile de noroc și pariuri. Asaltul reclamelor agresive se întâmplă la tot pasul. De aceea, tot mai mulți tineri devin dependenți de jocuri de noroc. Iar jucătorii care încearcă să se vindece de această dependență nu au nicio șansă.”, este mesajul petiției lansate de către Declic.

Sunt necesare 200.000 de semnături pentru interzicerea reclamelor la păcănele

Pentru interzicerea reclamelor la jocurile de noroc, păcănele cum le numesc mulți, a fost deschisă o petiție care a strâns până în prezent peste 90.000 de semnături. Obiectivul este de 200.000 de semnături.

Citește informații despre petiția împotriva reclamelor la jocurile de noroc și semnează și tu.

Mircea Bravo spune “Fără reclame la jocuri de noroc”

Citește și: Mărturia unui jucător de păcănele: “Acolo e Templul lui Satan, bani nemunciți și blestemați” – VIDEO

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content