generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Auchan Ploiești devine Auchan Discount, din 23 martie. Beneficii prin MyCLUB Auchan

Auchan Ploiești, Auchan Discount, 23 martie 2023, card fidelitate, MyCLUB Auchan, redeschidere supermarket, coș de cumpărături, Auchan Drive, oferte

Joi, 23 martie, la ora 08:00, are loc redeschiderea supermarketului Auchan Ploiești care se transformă în Auchan Discount. Situat în satul Blejoi 1200, comuna Blejoi, judetul Prahova, noul hipermarket oferă clienților prețuri mici și avantaje zilnic la peste 5000 de produse alimentare și nealimentare.

În perioada 23-26 martie clienții vor avea parte de 10% bonus înapoi pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la întregul coș de cumpărături, suplimentar reducerilor și promoțiilor deja existente.

Citește și: Test de gramatică – timp limitat și întrebări la care până și profesorii greșesc

Clienții au 5% bani înapoi pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, permanent, la peste 3000 de produse.
Pentru celelalte mărci din gamele de produse proaspete, băcănie, îngrijire personală și a casei, produse pentru bebeluși, la fiecare 3 bucăți cumpărate, clienții au parte de reducere pe loc de -3% față de prețul la bucată, cu cardul MyCLUB Auchan.

Produsele pot și comandate și online, de pe auchan.ro, cu ridicare din magazin sau folosind serviciul Auchan Drive, gratuit.

Clienții vor putea închiria unelte pentru casă și grădină din Auchan Discount. De asemenea, în hipermarket vor fi disponibile serviciile de colectare a uleiului alimentar, a pet-urilor, aluminiului și sticlei.
Magazinul este deschis zilnic în intervalul orar 08:00-21:00.

Despre Auchan Discount Ploiești:

Noul hipermarket oferă clienților prețuri mici și avantaje zilnic la peste 5000 de produse alimentare și nealimentare.

În perioada 23-26 martie clienții vor avea parte de 10% bonus înapoi pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la întregul coș de cumpărături.

Citește și: Dragoș Pătraru, lecții transformatoare despre viață: “Credeam că e vina săracului că e sărac…”

Clienții au 5% bani înapoi pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, permanent, la peste 3000 de produse.
Supermarketul va fi listat pe auchan.ro, de unde clienții pot plasa comenzi online ce pot fi ridicate din magazin prin serviciul Click & Collect și Auchan Drive.

Clienții Auchan Discount vor avea oportunitatea să contribuie activ la protejarea mediului înconjurător prin reciclarea uleiului alimentar uzat – clienții pot aduce la biroul Serviciul Clienți din Auchan Discount uleiul alimentar folosit în propriile gospodării, pentru a fi reciclat.
(P)

Citește și: Ramona, îngerul adăpostului de câini din Poiana Copăceni: “Crochetele ne mai ajung câteva zile…”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Generația lui John

Generația lui John

Skip to content