generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Adrian Ghiță, tatăl copilului diagnosticat cu autism: “Vreau să vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături”

Adrian Ghiță, mesaj video, donații, bani strânși, 2500 lei, copil, cazul lui Rareș Iustin, conturi donații, mesaj mulțumire

Strigătul de ajutor al tatălui care a aflat că al său copil a fost diagnosticat cu autism nu a fost în zadar. Cititorii Generația lui John au fost impresionați de poveste și au început să doneze pentru cazul lui Rareș Iustin. 

Rareș Iustin are 2 ani și 9 luni, iar părinții acestuia fac tot ceea ce pot pentru a-i achita celui mic terapiile. Costul unei terapii de tip ABA sau TECE, terapii specializate pentru copiii care suferă de autism, este de aproximativ 250 de lei. Terapiile se fac de luni până vineri, iar specialiștii spun că primele șanse de recuperare ale copilului încep să apară după un an de terapie. 

Citește și: Tatăl unui copil cu autism, strigăt de ajutor: “Are momente în care intră în lumea lui. Terapiile costă dublul salariul meu”

Până în prezent s-au strâns aproximativ 2500 de lei, sumă care îi acoperă celui mic terapiile pe jumătate de lună. Mulțumim tuturor celor care donează și care dau mai departe povestea lui Rareș Iustin.

Tatăl copilului, mesaj de mulțumire pentru cei care donează

“Vreau să vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături. Mulțumesc Generația lui John pentru că promovați cazul copilului meu. Până în momentul de față s-au strâns aproximativ 2500 de lei pentru terapiile celui mic. Terapiile copilului meu costă aproximativ 1000 de euro în fiecare lună.

Rareș are nevoie de cel puțin 12 luni de terapie pentru a se vedea rezultate și a fi un copil normal. Vă voi ține la curent cu starea lui si vreau să vă mulțumesc că îmi sunteți alături. Donați în continuare pentru Rareș Iustin pentru a se face bine. Vă muțumesc.”, a spus Adrian Ghiță, tatăl copilului.

“Vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături”

Pe cel mic, Rareș Iustin, îl puteți ajuta donând în contul tatălui:

Nume Titular: ADRIAN DAN GHITA 

IBAN: RO76BTRLRONCRT0250374301

Moneda: RON

SWIFT: BTRLRO22

(specificați în detaliile tranzacției: donație pentru Rareș Iustin)

sau în contul asociației:

ASOCIAȚIA PENTRU SĂNĂTATE MINTALĂ A COPILULUI SF SERAFIM DE SAROV

Cont bancar: RO24RZBR0000060019198492

Cod fiscal: 26481897

(specificați în detaliile tranzacției: donație pentru Rareș Iustin) 

Citește și: Autism Virtual, diagnostic pentru expunerea excesivă la ecrane: “E nevoie de minim 1 an de terapie pentru rezultate”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.