Portavoce pentru tineret

Meniul zilei la Steak House din Ploiești sau cum să-ți potolești foamea cu doar 35 de lei

meniul zilei, Ploiești, Steak House, recenzie mâncare, ciorbă de pui, ceafă de porc, Ana Ipătescu, 35 lei, ceafă de porc cu piure

Astăzi am fost să mănânc de prânz la Steak House No.16 din Ploiești. Nu știam sigur dacă au meniul zilei, însă am avut noroc! Am prins meniul zilei încă de la ora 11:30. Haideți să vă detaliez experiența pe care am avut-o la restaurantul aflat pe Ana Ipătescu, la numărul 3.

Așa cum v-am promis, în următoarea perioadă scriu despre locurile unde mănânc și vă spun dacă merită sau nu să vizitați restaurantul. Masa de prânz e plăcerea mea, mai ales că o văd ca pe cea mai importantă pauză. Vânez meniul zilei pentru că e bun la preț, iar în multe dintre cazuri este și gustos. Astăzi m-am oprit la Steak House pentru meniul zilei. (adresa Google Maps aici)

Citește și: Meniul zilei la restaurant “La Maria și Ion” din Ploiești: Pâinea se plătește separat

La cum arată restaurantul Steak House No.16 din Ploiești nu credeam că au meniul zilei. Mi se pare prea mare bătaia de cap pentru un restaurant care, din câte știu eu, în weekenduri e full – au evenimente cu muzică și dj, nunți, botezuri etc.

Meniul zilei este 35 de lei

Am plătit 35 de lei pentru meniul zilei. Aș spune că e un preț corect. În unele locuri doar ciorba e 25 de lei, fără bacșiș, fără pâine, fără alte pretenții.

Am comandat ciorbă de pui cu tăiței, iar ca fel principal am ales ceafă de porc marinată cu cartofi piure. Eu zic că sună bine meniul! Pâinea, smântâna și ardeiul iute nu au intrat în prețul meniului.

La meniul zilei ciorba e baza!

Consistență ciorbă de pui cu tăiței

Trebuie să vă spun că sunt foarte pretențios când vine vorba de ciorbe. Ciorba trebuie să fie servită fierbinte, dar totuși să nu suflu în ea până se răcește. Să fie bogată în legume și carne. Să arate bine. Să fie irezistibilă, că d-aia e ciorbă! Ei bine, exact așa a fost și ciorba de pui cu tăiței de la Steak House No.16. Nu știu câte chifle au fost, dar le-am mâncat pe toate. Îmi era foame! Porția de ciorbă a fost mai mult decât suficientă, iar gustul exact așa cum trebuie.

Nu știu dacă e prin oraș vreo ceafă de porc cu piure sub 40 de lei…

Felul principal a fost o reală surpriză. Fiind vorba de meniul zilei, cel puțin în mintea mea mă așteptam la o farfurie în care pui ceva mâncare și gata, ca la împinge tava. Dar ce să vezi? Ceafa de porc a venit însoțită de piureul de cartofi de ziceai că e servire de seară, la o masă la care scoți cel puțin 300 de lei din buzunar. Aveți și imagini cu felul principal, ca să nu credeți că exagerez!

Citește și: Ce spun specialiștii despre episoadele de tantrum la copii: “Cel mic nu și le dorește și nu le planifică”

Evident, pe lângă meniul zilei am mai scos ceva bani din buzunar, însă nu te obligă nimeni să comanzi neapărat bere, cafea etc. Te poți rezuma la un 35 de lei pentru meniul zilei.

În Grecia desertul e gratuit. Bine, noi suntem în România…

Mi-ar plăcea ca pâinea să nu fie contra cost sau să existe un desert din partea casei. Prețul de 35 de lei e mai mult decât ok, mai ales că servirea și mâncarea au fost demne de un restaurant cu vechime și prestigiu în Ploiești.

Recomand meniul zilei de la Steak House No.16 și ofer nota 9 pentru întreaga experiență.

Citește și: Micuțul bulz de la Casa Timiș: Aș fi avut nevoie de vreo 5 porții ca să-mi potolesc foamea

Acest articol nu este unul publicitar, iar administratorul restaurantului nu a aprobat articolul înainte de publicare. Recenzia reprezintă experiența personală pe care am avut-o în cadrul restaurantului Steak House din Ploiești pentru meniul zilei.

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content