generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Elevii din Caragiale, spectacol pentru sprijinirea femeilor cu diagnostic oncologic

Spectacolul a fost organizat pentru a susține cauza Asociației R.O.Z, și anume sprijinirea femeilor care au primit un diagnostic oncologic.

Spectacolul caritabil “Zbor printre rânduri” din Cărturești AFI Ploiești a fost un real succes. Echipa Wild Ink formată din elevi ai Colegiului Național “I. L. Caragiale” a reușit să strângă, până în prezent, 2700 lei pentru Asociația R.O.Z.

Spectacolul a fost organizat pentru a susține cauza Asociației R.O.Z, și anume sprijinirea femeilor care au primit un diagnostic oncologic. De aceea, donațiile oferite de toți cei prezenți la eveniment reprezintă un gest important și dovada faptului că arta poate schimba povestea. 

Citește și: Primele 24 de ore din dorul de acasă, azi, după 4 ani departe de România

“9 decembrie 2022, o zi magică pentru noi, membrii clubului Wild Ink, pentru că am susținut un spectacol caritabil în librăria Cărturești din AFI Ploiești. Într-o atmosferă festivă, ne-am transmis pe noi înșine timp de câteva ore, prin poezii recitate, melodii, monodrame, scenete – creații proprii, reușind să ne implicăm și să ajutăm persoane care chiar au nevoie și în același timp făcând ceea ce ne place.

Pe această cale, le mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă împlinirea acestui vis și care ne-au susținut în toate demersurile noastre!”, Cristina Filoneanu, organizator eveniment caritabil.

Citește și: Evenimentul “Tu al cui ești?”, un exercițiu despre identitate, descoperire și acceptare

“Suntem bucuroși, noi cei de la Cărturești Ploiești, pentru că am fost aleși sa facem parte dintr-un proiect caritabil și că suntem parte a comunității ploieștene.

Și mulțumim partenerilor nostri de la Ploiestii.ro care ne-au pus la dispoziție platforma lor pentru a aduce evenimentul la cât mai mulți oameni din oraș.”, Andi Enache, manager Cărturești Ploiești.

Donațiile continuă până la finalul anului. 
Link donații: https://fcb.galantom.ro/p/wildink

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content