generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Călin Ion, artistul care cântă pe străzile din Ploiești. “Trăiesc după o zi pe alta și dorm la un hostel”

Călin Ion, artist ambulant, Ploiești, hostel Ploiești, interviu, Iași, casa de copii

Călin Ion are 36 de ani și s-a născut în Iași. A crescut la casa de copii până la 18 ani, atunci când statul l-a trimis în stradă. Cântă de când se știe, iar de 10 ani vizitează Ploieștiul. Cară după el o boxă portabilă, un microfon și un rucsac.

Călin Ion, artistul stradal, are tot ce-i trebuie pentru a da start unui concert spontan. De ce spontan? Pentru că muzica lui poate începe oriunde: la colț de stradă, într-o stație de autobuz sau chiar la intrarea într-o brutărie.

Artistul ambulant, Călin Ion, trăiește după o zi pe alta și stă cazat, cu 40 de lei pe noapte, la un hostel din Ploiești. Artistul ambulant își dorește să știe dacă vocea lui are vreo șansă. Așadar, are nevoie de un profesor de canto care să-l îndrume în pasiunea lui pentru muzică.

Citește și: Mărturia unui jucător de păcănele: “Acolo e Templul lui Satan, bani nemunciți și blestemați” – VIDEO

Cântă ca să aibă ce mânca. Cântă din pasiune și colindă țara pentru ca muzica lui să ajungă la cât mai mulți oameni. Călin spune că Ploieștiul l-a primit cu brațele deschise și că nu s-a luat nimeni de el. Își dorește să obțină o autorizație de artist ambulant, ca să poată cânta în centrul orașului.

“Oamenii sunt foarte buni cu mine. Nu s-a luat nimeni de mine. Îmi place la Ploiești pentru că pot să cânt din suflet. Îmi doresc ca oamenii să nu mai aibă așa multe supărări și să nu mai fie dușmănoasă.”, a spus Călin Ion.

Interviu cu Călin Ion, artistul care cântă pe străzile din Ploiești

Dacă îl vedeți pe străzile din Ploiești și vă place muzica lui, nu uitați să îl susțineți, așa cum puteți. Un zâmbet face mai mult bine decât ați crede. Călin Ion poate fi văzut și prin București, acolo unde deja are fani care îl filmează și îl pun pe TikTok.

Citește și: Andrei Volosevici, fapte bune în comunitate. 60 de invitații duble către cultură și educație prin Leapșa Binelui

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content