generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Rania Derweesh, cofondatoare Fridays for Future Ploiești, la podcast Generația lui John

Rania Derweesh Fridays for Future Ploiesti

Rania Derweesh (17 ani), elevă a Colegiului Național “Mihai Viteazul” din Ploiești, este implicată în numeroase proiecte de mediu și pentru tineri.

Dezamăgită de lipsa oportunităților din România, Rania a mărturisit în timpul emisiunii, care poate fi urmărită la finalul articolului, că va pleca la studii în străinătate, cel mai probabil la Oxford sau Cambridge.

Aceasta a avut și un mesaj pentru tinerii din generația lor: ”Să lupte pentru un viitor mai bun!”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Laura Dori

Laura Dori

Cine sunt eu? Spun cu mândrie că am fost reporter la Europa FM mereu la datorie pentru știrile care contează. Iubesc tot ce ține de radio și muzica bună. Ce fac acum? Sunt studentă la facultatea de jurnalism, mai exact la specializarea publicitate. Stau cu ochii pe tot ce mișcă în online pentru că de-abia aștept să comentez. Și mai am și un podcast. Acolo vorbesc despre muzică rock iar aici pe site mă găsiți cu subiecte juicy din lumea internetului. Ce o să fac în viitor? Probabil fix același lucru. Și poate și ceva copywriting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content