generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Mădălin Tănase, fondator “Ambiția Mădălin, la podcast Generația lui John, EP. 17

Madalin Tanase club sportiv Ambitia Madalin

Mădălin Tănase, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați antrenori de arte marțiale, a vorbit astăzi despre violența în locurile publice, cu referire la cazul șocant petrecut într-un parc din Hunedoara, când doi copii au fost loviți de un părinte agresiv.

Jandarm, columbofil, antrenor de arte marțiale și mentor pentru mii de tineri, cărora le-a schimbat radical viața în bine, Mădălin Tănase, a vorbit la Observatorulph.ro LIVE – Generația lui John despre cum ar trebui să reacționăm dacă am fi martorii unor scene de violență fizică și verbală într-un loc public.

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Laura Dori

Laura Dori

Cine sunt eu? Spun cu mândrie că am fost reporter la Europa FM mereu la datorie pentru știrile care contează. Iubesc tot ce ține de radio și muzica bună. Ce fac acum? Sunt studentă la facultatea de jurnalism, mai exact la specializarea publicitate. Stau cu ochii pe tot ce mișcă în online pentru că de-abia aștept să comentez. Și mai am și un podcast. Acolo vorbesc despre muzică rock iar aici pe site mă găsiți cu subiecte juicy din lumea internetului. Ce o să fac în viitor? Probabil fix același lucru. Și poate și ceva copywriting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content