generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Ionuț Urzeală, manager iSports Ploiești, la podcast Generația lui John, EP. 18

Ionut Urzeala antreprenor iSports Ploiesti

Ionuț Urzeală a povestit în emisiune cum s-a transformat dintr-un angajat la o multinațională într-un antreprenor care a ajuns să-și desfășoare activitatea în mai multe domenii simultan: ”Îi mulțumesc fostului meu șef care m-a dat afară pentru că nu am luat șpagă”.

Astăzi, Ionuț Urzeală este Manager General al iSports Ploiești, cel mai mare club sportiv privat pentru juniori din Prahova, deținătorul francizei bizz.club Ploiești Networking și partener în proiectul Verzibox.

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of Laura Dori

Laura Dori

Cine sunt eu? Spun cu mândrie că am fost reporter la Europa FM mereu la datorie pentru știrile care contează. Iubesc tot ce ține de radio și muzica bună. Ce fac acum? Sunt studentă la facultatea de jurnalism, mai exact la specializarea publicitate. Stau cu ochii pe tot ce mișcă în online pentru că de-abia aștept să comentez. Și mai am și un podcast. Acolo vorbesc despre muzică rock iar aici pe site mă găsiți cu subiecte juicy din lumea internetului. Ce o să fac în viitor? Probabil fix același lucru. Și poate și ceva copywriting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content