generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Iuliana Enescu, psihoterapeut și facilitator constelații familiale, la podcast Generația lui John, EP. 20

Iuliana Enescu psihoterapeut facilitator constelații familiale

Iuliana Enescu se poate mândri că este un bun psihoterapeut, dar mai ales mamă, soție și bună prietenă a celor din jurul său.

”Mi-am dorit dintotdeauna să ajung la om cu blândețe, să-l ascult și să-l înțeleg, dar pentru asta am avut nevoie să mă cunosc mai bine. Drumul acesta l-am început în copilărie, iar în adolescență, când m-am aflat în ipostaza de a alege ce sa fac mai departe în viață, am ales psihologia și de aici multe alte formări. Acestea m-au adus mai aproape de ceea ce voiam, adică de mine însămi, dar și de omul de lângă mine, de oamenii de lângă mine” povestește Iuliana în preambulul emisiunii de 1 martie.

”Constelațiile familiale le-am descoperit în momentul în care am văzut că există un tipar, sau mai multe în familia mea, în neamul meu, pe care nu-mi doream neapărat să le mai urmez, dar pentru a nu mai face asta am avut nevoie „sa sap” tot mai mult. Și asta s-a întâmplat cu ajutorul constelațiilor.

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Laura Dori

Laura Dori

Cine sunt eu? Spun cu mândrie că am fost reporter la Europa FM mereu la datorie pentru știrile care contează. Iubesc tot ce ține de radio și muzica bună. Ce fac acum? Sunt studentă la facultatea de jurnalism, mai exact la specializarea publicitate. Stau cu ochii pe tot ce mișcă în online pentru că de-abia aștept să comentez. Și mai am și un podcast. Acolo vorbesc despre muzică rock iar aici pe site mă găsiți cu subiecte juicy din lumea internetului. Ce o să fac în viitor? Probabil fix același lucru. Și poate și ceva copywriting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content