generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Eliza Lișiță, antrenor de dans, la podcast Generația lui John, Ep. 16

Eliza Lisita antrenor de dans asistent medical

Eliza a practicat gimnastica de performanță la clubul sportiv Petrolul Ploiești în anii 90, iar acum este unul dintre cei mai cunoscuți instructori de dans din județ, practicând această profesie la CS IZA DANCE SPORT Prahova  și la o grădiniță din Păulești.

”Cum m-am îndrăgostit de dans ? Sincer nu pot să dau un răspuns concret pentru că m-a furat cu totul fără să îmi dau seama. Ca și cronologie cred că pe la vârsta de 11 ani, după ce m-am retras din lotul județean de gimnaste” spune Eliza.

De curând, tânăra a devenit și asistentă medicală la Centrul de Dializă Ploiești .

”Cum de am ales să împletesc cele două joburi? Simplu: ambele au la bază corpul uman, anatomie dar și psihologia” a fost mesajul fostei gimnaste

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of Laura Dori

Laura Dori

Cine sunt eu? Spun cu mândrie că am fost reporter la Europa FM mereu la datorie pentru știrile care contează. Iubesc tot ce ține de radio și muzica bună. Ce fac acum? Sunt studentă la facultatea de jurnalism, mai exact la specializarea publicitate. Stau cu ochii pe tot ce mișcă în online pentru că de-abia aștept să comentez. Și mai am și un podcast. Acolo vorbesc despre muzică rock iar aici pe site mă găsiți cu subiecte juicy din lumea internetului. Ce o să fac în viitor? Probabil fix același lucru. Și poate și ceva copywriting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content