generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Georgiana Jilăveanu, graviduță în 5 luni, Miss Generația lui John 2023 – VIDEO

Miss Generația lui John, frumusețe fără filtre, Marea Finală, Georgiana Jilăveanu, video, miss frumusețe, juriu miss, probe miss, sponsorii evenimentului, 10 concurente

Georgiana Jilăveanu este Miss Generația lui John 2023, concursul de frumusețe fără filtre organizat în parteneriat cu Ziarul Incomod. Câștigătoarea are 25 de ani și este o frumoasă graviduță în 5 luni din Ploiești. Vezi cele mai importante momente din Marea Finală în cadrul articolului.

Marea Finală Miss Generația lui John a avut loc La Complex Nicole din Ploieștiori. 10 concurente s-au întrecut în 4 probe jurizate de către 5 jurați pregătiți să premieze frumusețea fără filtre. Mihaela Constantin și John Cristea au fost gazdele eveniment transmis LIVE.

Citește și: Manifestul unei profesoare de engleză: “Pentru copiii noștri trebuie să schimbăm totul! Chiar dacă asta ne costă!”

În finală au fost prezente Antonia Preda, Lavinia Voicu, Patricia Stancu, Georgiana Jilăveanu, Teodora Nițu, Camelia Neagu, Violeta Gheorghe, Denisa Manolache, Alessia Soroiu și Ioana Dumitrache.

Componența juriului Miss Generația lui John 2023:

  1. Anda Mănescu – fondator II de BREAZA
  2. Mirela Dulgheru – campioană la atletism, cetățean de onoare Ploiești, comunicare UPG
  3. Cristina Cristache – fondatoarea brandului Blue19byCris (fata cu părul albastru)
  4. Vlad Rădulescu – fondatorul fenomenului DirectDinTrap
  5. Irina Ungureanu – îndrumător holistic, Wellness Advocate DoTERRA

Sponsorii evenimentului:

Supermarket La Cocoș, Bibi Vacanța, Complex La Nicole, Stage Media Expert, Elso Media, Sky Blue Hotel & Sky, La Rock Festival, DirectDinTrap, II Breaza by Anda Mănescu, Hollywood Experience Beauty Salon, Lancelot Security, PamPam Media, Radio Prahova, Estetic Plaza Ploiești, Blue19byCris și Irina Ungureanu – Wellness Advocate DoTERRA, Grigore Ricky Fotograf și Emilian Dobrin Videograf.

PROBA 1 – prezentarea celor 10 concurente în II de Breaza marca Anda Mănescu

În prima probă a concursului de miss fetele au fost provocate să defileze pe scenă îmbrăcate în ii marca Anda Mănescu. Cele 10 concurente s-au prezentat impecabil și au demonstrat că portul romănesc este unul aparate, plin de însemnătate, stil și frumusețe naturală.

Juriu a punctat prezența scenică, atitudinea, carisma și naturalețea. În urma acestei probe au trecut în proba a 2-a doar 9 dintre concurente.

PROBA 2 – prezentarea unui moment artist la alegere

În proba cu numărul 2 din Marea Finală Miss Generația lui John cele 9 concurente au pregătit momente artistice printre care: dansuri, momente de muzică, momente de gătit, precum și teatru.

Juriu a ținut cont de întreg momentul artistic și nu a penalizat micile ezitări sau emoțiile absolut normale într-un astfel de concurs. Acesta a decis ca în urma acestei probe să meargă mai departe 6 dintre concurentele aflate în concurs.

PROBA 3 – prezentarea unui outfit de poveste, reprezentativ pentru fiecare concurentă

În cadrul probei cu numărul 3 a Miss Generația lui John 2023 cele 6 concurente rămase în concurs au avut de pregătit o ținută de poveste pe care să o prezinte în fața juraților. Nu doar vestimentația a contact, ci și povestea din spatele acesteia.

Citește și: De ce unii adolescenți fug de acasă? Anturajul și ficțiunea, printre motive

Cele 6 domnișoare aspirante la titlul de miss au știut să își pună în valoare frumusețea naturală cu rochii de gală, rochițe de vară, vestimentații de festival și nu numai.

Juriul a ales ca în urma acestei probe să meargă doar 3 dintre concurente.

PROBA 4 – proba întrebărilor surpriză

Ultima probă din concurs a fost una scurtă, dar importantă pentru juriul care a fost nevoit să ia o decizie clară și rapidă.

Așadar, conform voturilor oferite de către public, Georgiana Jilăveanu a câștigat titlul de Miss Generația lui John 2023 – frumusețe fără filtre. Pe locul 2 s-a clasat Lavinia Voicu, iar pe locul 3 Teodora Nițu.

Georgiana Jilăveanu, graviduță în 5 luni, Miss Generația lui John 2023

Câștigătoarea are 25 de ani, este din Ploiești și se pregătește pentru rolul de mămică. Georgiana este o graviduță de fetiță în 5 lunițe. Este educatoare, iar marea ei pasiunea este să educe noile generații. Se ghidează după sloganul: “Doar o inimă mare poate modela minți de pitici.”

Citește și: Maria Păun, eleva din Câmpina care vrea să devină profesoară: “Este o meserie nobilă”

“Nu mă așteptam să câștig. M-am înscris pentru că mi-a plăcut ideea de frumusețe fără filtre. În Marea Finală am ținut să fiu eu: autentică, naturală, cu emoții, cu lacrimi și fericirea faptul că fetița mea e în pântecele mele chiar în aceste frumoase momente.”, Georgiana Jilăveanu, Miss Generația lui John 2023.

Miss Generația lui John, prima probă, defilare în ie de Breaza marca Anda Mănescu

Miss Generația lui John, Georgiana Jilăveanu, moment artistic, proba 2

Outfit de poveste, proba 3, Georgiana Jilăveanu

Întrebare surpriză pentru Georgiana Jilăveanu, Miss Generația lui John, proba 4

Anunțarea câștigătoarei Miss Generația lui John 2023

Citește și: Cum să te pregătești pentru examenul de bacalaureat. 5 pași esențiali în procesul de învățare

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Generația lui John

Generația lui John

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content