Portavoce pentru tineret

Cât costă pastrama de berbecuț la Carmangeria Ozana din Piața Artizante. Interviu cu antreprenorul Ionuț Anghel

Carmangeria Ozana, carmangerie Păulești, interviu, Ionuț Anghel, concurs de măcelari, afacere din tată în fiu, Piața Artizante

Ieri, 9 august, în Piața Artizante din Ploiești a avut loc deschiderea Carmangeriei Ozana. Antreprenorul carmangeriei, Ionuț Anghel, ne-a invitat într-un tur al noii locații și ne-a prezentat prețurile la mici, ceafă de porc și pastramă de berbecuț.

Acum 31 de ani, în 1993, părinții lui Ionuț Anghel au pornit afacerea. Ionuț și-a dorit să îi oferă un nou nivel afacerii și a preluat-o.

Citește și: Descoperă Piața Artizante. Tur complet, degustare de bucate și interviu cu Andrei Severin – VIDEO

Ionuț Anghel spune că și-ar fi dorit să vină în Piața Artizante încă de la deschidere, însă se afla într-un concurs național de măcelari, iar timpul nu i-a permis. Consideră a a ajuns în piață fix în momentul potrivt.

“Piața Artizante va avea și mai multă efervescență”

“Acum este momentul potrivit pentru Carmangeria Ozana. Astfel, Piața Artizante va avea și mai multă efervescență. Prețurile noastre sunt aceleași ca cele din București. Ceafa de porc este 35 lei/kg, micii de grătar sunt 35 lei/kg, iar pastrama de berbecuț este 60 lei/kg.”

Interviu cu Ionuț Anghel. Deschidere Carmangerie Ozana din Piața Artizante

Ionuț Anghel ne-a prezentat și o parte a echipei cu care lucrează în noua locație a carmangeriei din Păulești. Pe unul dintre tineri, Georgică, l-am surprins în timpul muncii, tânăr care lucrează pentru Ionuț de la 16 ani, iar tatăl lui Georgică lucrează pentru antreprenor încă de când s-a deschis prima Carmangerie Ozana din România.

Citește și: Programul complet LaRock 2024: Festival de muzică rock pe Domeniul Cantacuzino din Florești Prahova

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content