Am fost în București, pe Bulevardul Basarabia, nr. 162 ca să îl cunosc pe Cosmin Bujdei, omul care a creat brandul “La Mici”. Antreprenorul se pregătește să deschidă o nouă locație “La Mici” în Păulești, la Piața Artizante.
“La Mici” a câștigat premiul Micul de Aur, titulatură nou adusă în palmares, un indice pentru calitate și gust de care orice pofticios merită să se bucure. Carnea pe care o folosește Cosmin este una premium și vine direct de la Carmangeria Ozana, brand câștigător al Top Chef Măcelar în 2022.

Pe tot parcursul interviului am avut grijă să nu arătăm prea multă mâncare la cadru, ca să nu vă facem poftă, însă, e suficient să îl ascultați pe Cosmin și cu siguranță veți deschide un Tazz sau un Glovo ca să plasați o comandă.
Interviu cu Cosmin Bujdei, antreprenorul brandului “La Mici”
Principalele provocări din lumea antreprenoriatului
Cosmin Bujdei a vorbit deschis despre ce înseamnă să fii în lumea antreprenoriatului și care sunt principalele probleme pe care le poți întâmpina atunci când ești pe barba ta, iar la final de lună, orice ar, trebuie să plătești salariile, taxele, impozitele și furnizorii.
În cadrul interviului, antreprenorul subliniază top 3 cele mai importante aspecte de care orice începător în ale business-ului trebuie să țină cont.