generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Votează invitatul anului 2021 în Generația lui John

Top 2021- invitatul anului

Tu decizi cine este invitatul anului 2021. Vezi nominalizații și votează. Unul singur câștigă trofeul anului.

Pe data de 26 decembrie aflăm împreună cine este invitatul anului 2021.

Generația lui John. Portavoce pentru tineret, din 2012.

Simbolul acestui top, trofeul “Invitatul anului 2021” va fi înmânat în cadrul unei transmisiuni live.

Spui Generația lui John și te gândești la: generația care te inspiră. Generația care îți dă curajul să visezi. Generația care îți spune că poți. Generația care te scoate din zona de confort. Generația care îți spune că e important să dai mai departe ceea ce tu ai învățat.

Cine sunt nominalizații?
Sunt, în primul rând, oameni. Sunt voci tinere care reușesc să se facă auzite. Sunt începuturile pentru un mâine mai bun. Sunt schimbarea despre care toată lumea vorbește. Sunt generația care nu așteaptă, ci acționează.

Sunt elevi, studenți, profesori, părinți, artiști, antrenori de fitness, speakeri motivaționali, antreprenori, voluntari, visători, campioni, influenceri, magicieni, suporteri de fotbal, vloggeri, scriitori… sunt parte din comunitatea Generația lui John.

Cum votezi invitatul anului?

Simplu. Intri aici: https://generatialuijohn.ro/top-2021. Nu uita că ai dreptul la un singur vot pe zi până pe 26 decembrie și poți vota un invitat diferit în fiecare zi. Tot în link găsești regulamentul complet și tips& tricks importante care să te ajute să aduni cât mai multe voturi.

Am începutul visul Generația lui John în 2012. Serios, era doar un vis. O idee a unui tânăr care își dorea să îi ajute pe alți tineri să se facă auziți. De atunci au trecut 9 ani și peste 3000 de tineri și-au făcut vocea auzită. Visul e realitate. Visul se întâmplă, iar tu faci parte din el.

Povestea Generația lui John continuă și azi.

La finalul anului, tradiția emisiunii Generația lui John este de a alege invitatului anului. Vocea care te-a inspirat cel mai mult.

Votează invitatului anului 2021, zilnic, până pe 26 decembrie inclusiv.

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of Laura Dori

Laura Dori

Cine sunt eu? Spun cu mândrie că am fost reporter la Europa FM mereu la datorie pentru știrile care contează. Iubesc tot ce ține de radio și muzica bună. Ce fac acum? Sunt studentă la facultatea de jurnalism, mai exact la specializarea publicitate. Stau cu ochii pe tot ce mișcă în online pentru că de-abia aștept să comentez. Și mai am și un podcast. Acolo vorbesc despre muzică rock iar aici pe site mă găsiți cu subiecte juicy din lumea internetului. Ce o să fac în viitor? Probabil fix același lucru. Și poate și ceva copywriting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content