generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Miss Generația lui John – singurul concurs de frumusețe fără filtre

Miss Generatia lui John

Pentru că ne-am săturat să vedem poze editate, filtre de înfrumusețare și mult make-up pe social media, ne-am gândit să facem ceva diferit. Așa că am început înscrierile pentru Miss Generația lui John, un concurs care vrea să găsească cea mai frumoasă tânără care e așa de la mama natură.

Concursul Miss Generația lui John e gratuit. Nu trebuie să plătești nici o taxă ca să te înscrii și nici ca să-ți votezi favorita.

Care e faza cu concursul ăsta și cum de înscrii

Nu ai nevoie de dimensiunile perfecte și nici nu-i obligatoriu să arăți ca păpușa Barbie pentru acest concurs. Totuși, trebuie să ai între 15 și 23 de ani ca să poți participa. După, intri pe miss.generatialuijohn.ro, citești regulamentul și apoi îți creezi profilul de concurs la rubrica Înscrieri. După ce ai făcut asta și ai primit confirmarea, mergi la secțiunea Concurs ca să iei parte la prima etapă.

Prima etapă

Pentru început, încarci o poză tip bust pe miss.generațialuijohn.ro în care să nu porți make-up (și nu ai voie nici să folosești alte filtre/ programe de editare pentru că o să ne prindem). Poți face asta până pe 13 septembrie . După, dăm start vot și comunitatea online va alege cine merge mai departe.

În total vor fi 3 etape de votare online, fiecare având câte o provocare, iar cea de-a patra este finala.

Cum se va alege marea câștigătoare

În finală vor ajunge 10 dintre cele mai votate concurente și vor trebui și aici să treacă prin câteva probe (nu vă spunem ca să nu vă stricăm surpriza). Și încă ceva, câștigătoarea nu va mai fi aleasă de comunitatea online, ci va fi votată de către un juriu.

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of Laura Dori

Laura Dori

Cine sunt eu? Spun cu mândrie că am fost reporter la Europa FM mereu la datorie pentru știrile care contează. Iubesc tot ce ține de radio și muzica bună. Ce fac acum? Sunt studentă la facultatea de jurnalism, mai exact la specializarea publicitate. Stau cu ochii pe tot ce mișcă în online pentru că de-abia aștept să comentez. Și mai am și un podcast. Acolo vorbesc despre muzică rock iar aici pe site mă găsiți cu subiecte juicy din lumea internetului. Ce o să fac în viitor? Probabil fix același lucru. Și poate și ceva copywriting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content