Timp de 9 ani, la ora 19:00, începea emisiunea. Acum e ora 19:00, iar luminile s-au stins. Ieri a fost ultima emisiune la Prahova TV. Ultima emisiune din cele aproximativ 2000 de ediții în direct. Cu ajutorul emisiunii peste 3000 de tineri au reușit să se facă auziți. Da, a fost o poveste frumoasă, dar s-a terminat.De ce se întâmplă toată această schimbare/mutare a emisiunii? Simplu! E pandemie, nu mai sunt bani, iar salariile erau deja cu 3 luni în urmă. Nu doar despre bani a fost vorba la mijloc, însă am decis să nu discut nimic legat de conducerea postului.

Tot ce pot să afirm cu tărie este că niciodată, dar niciodată, nu am fost obligat să țin cu niciun partid și nu mi s-a dictat o anumită direcție editorială. Eu am decis tot: invitați, subiecte, proiecte etc. Tot eu am decis să semnez astăzi încetarea contractului individual de muncă pentru a nu mai amâna ceva ce oricum este inevitabil: falimentul.Le mulțumesc celor care au crezut în mine, dar mai ales celor care vor alege să ducem emisiunea la următorul nivel. Va fi o perioadă plină de provocări. În momentul de față mă bucur că am început prin a vă informa că am stins lumina la Prahova TV și că mi-am primit/luat “copilul” în siguranță.

Așadar emisiunea se poate desfășura în continuare sub marca Generația lui John, marcă pe care mi-a trecut prin minte, într-un moment de inteligență supremă, să o înregistrez. Urmează o perioadă în care voi reflecta asupra a ceea ce am făcut până în prezent și voi decide care este cea mai bună soluție pentru emisiune.E clar că urmează să ne vedem în mediul online, însă acest lucru am să îl fac într-un mod inteligent și profi.

Toți cei care au urmărit și/sau făcut parte din emisiune și doresc să lase un mesaj video de încurajare și să spună ce a însemnat Generația lui John timp de 9 ani de zile pentru ei, sunt rugați să trimită până duminică, 11 aprilie 2021, un scurt video pe Whatsapp 0736 234 235. Facem un material din asta în semn de mulțumire.

Cu drag, John Cristea – realizator și producător Generația lui John