generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Răutăți gratuite – Românii vrăjitori care fac țuică din ORICE

Zarzăre, mere, pere, caise, prune, dulcețuri și alte conserve, umplutura de la haină…toate pot fi materia primă pentru o țuică de calitate dacă ești român. De când am auzit că niște compatrioți și-au făcut distilerie în pușcărie, m-am gândit că suntem un popor de vrăjitori și că putem scoate alcool din aproape orice.

BONUS: Vă ofer și rețeta pentru țuica de pufoaică în caz că vreți și voi să încercați

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Laura Dori

Laura Dori

Cine sunt eu? Spun cu mândrie că am fost reporter la Europa FM mereu la datorie pentru știrile care contează. Iubesc tot ce ține de radio și muzica bună. Ce fac acum? Sunt studentă la facultatea de jurnalism, mai exact la specializarea publicitate. Stau cu ochii pe tot ce mișcă în online pentru că de-abia aștept să comentez. Și mai am și un podcast. Acolo vorbesc despre muzică rock iar aici pe site mă găsiți cu subiecte juicy din lumea internetului. Ce o să fac în viitor? Probabil fix același lucru. Și poate și ceva copywriting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content