generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Răutăți gratuite – NU MAI POT CU COLECȚIA HARRY POTTER DE LA PEPCO

De când au lansat colecția Harry Potter la Pepco aud vorbindu-se obsesiv despre ea. Astăzi nu e despre filmele sau cărțile cu Harry Potter, nici despre cei cărora le place. E vorba despre youtubări și influensări care se iau unii după alții picând ca piesele de Domino. Toți au făcut clipuri despre colecția cu Harry Potter. Eu vreau să promoveze cineva și colecția cu Mickey Mouse.

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of Laura Dori

Laura Dori

Cine sunt eu? Spun cu mândrie că am fost reporter la Europa FM mereu la datorie pentru știrile care contează. Iubesc tot ce ține de radio și muzica bună. Ce fac acum? Sunt studentă la facultatea de jurnalism, mai exact la specializarea publicitate. Stau cu ochii pe tot ce mișcă în online pentru că de-abia aștept să comentez. Și mai am și un podcast. Acolo vorbesc despre muzică rock iar aici pe site mă găsiți cu subiecte juicy din lumea internetului. Ce o să fac în viitor? Probabil fix același lucru. Și poate și ceva copywriting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content