generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Doza de Rock – Am fost la munte și mi-a plăcut și cu asta am zis tot

Doza de Rock

I-am descoperit recent pe băieții de la „Am fost la munte și mi-a plăcut” (scuze, dar prefer marea) prin intermediul piesei „NU FACI DUMNEATA ORDINE LA MINE ÎN BIROU”.

De ce despre ei? Pentru că numele melodiilor au fost alese alese cu cap, iar muzica e mișto și poți să o asculți ore întregi. Să-i căutați pe YouTube pentru că nici nu știți ce pierdeți.

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Laura Dori

Laura Dori

Cine sunt eu? Spun cu mândrie că am fost reporter la Europa FM mereu la datorie pentru știrile care contează. Iubesc tot ce ține de radio și muzica bună. Ce fac acum? Sunt studentă la facultatea de jurnalism, mai exact la specializarea publicitate. Stau cu ochii pe tot ce mișcă în online pentru că de-abia aștept să comentez. Și mai am și un podcast. Acolo vorbesc despre muzică rock iar aici pe site mă găsiți cu subiecte juicy din lumea internetului. Ce o să fac în viitor? Probabil fix același lucru. Și poate și ceva copywriting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content