Cum vă simțiți acum că ați scăpat de ultima probă scrisă de bacalaureat? Pentru cine nu știe, azi a fost proba la alegere a profilului unde ai câteva materii la dispoziție, iar tu alegi să o dai pe cea la care te pricepi cel mai bine. Am vrut și noi să aflăm cum li s-au părut subiectele și dacă s-au descurcat să le rezolve.

Cum s-au descurcat elevii și de data asta?

Tinerii cu care am stat de vorbă astăzi au ieșit încântați pe poarta liceului în care au susținut examenul și se așteaptă la note foarte mari. Cei mai mulți dintre ei au ales logica pentru această probă. Aici am auzit că subiectele au fost neașteptat de ușoare. Cei care au ales informatica nu au fost la fel de norocoși, însă cred că totuși vor lua o notă bună.

Meditații la… geografie și logică?!

Unii au fost nemulțumiți că școala s-a făcut mai mult online anul acesta. Așa că, bineînțeles, ajutorul lor a venit de la profesorii de pregătire. Poate sunt singura, însă eu nu știam că poți face meditații la materii precum logică sau geografie. Și de data asta, elevii au fost de părere că nu poți lua o notă bună fără ele.

Tot astăzi am povestit puțin despre bacalaureat și educație cu președintele Consiliului Județean al Elevilor Prahova, Robert Avram. De la el am aflat că există programe de pregătire gratis care se fac fizic cu profesorii de la clasă. Totuși, multă lume se ferește de ele și preferă să ia ore în particular.

Ai aici live-ul complet.