generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

În sfârșit ai scăpat de bacalaureat

Ultima proba bac 2021

Cum vă simțiți acum că ați scăpat de ultima probă scrisă de bacalaureat? Pentru cine nu știe, azi a fost proba la alegere a profilului unde ai câteva materii la dispoziție, iar tu alegi să o dai pe cea la care te pricepi cel mai bine. Am vrut și noi să aflăm cum li s-au părut subiectele și dacă s-au descurcat să le rezolve.

Cum s-au descurcat elevii și de data asta?

Tinerii cu care am stat de vorbă astăzi au ieșit încântați pe poarta liceului în care au susținut examenul și se așteaptă la note foarte mari. Cei mai mulți dintre ei au ales logica pentru această probă. Aici am auzit că subiectele au fost neașteptat de ușoare. Cei care au ales informatica nu au fost la fel de norocoși, însă cred că totuși vor lua o notă bună.

Meditații la… geografie și logică?!

Unii au fost nemulțumiți că școala s-a făcut mai mult online anul acesta. Așa că, bineînțeles, ajutorul lor a venit de la profesorii de pregătire. Poate sunt singura, însă eu nu știam că poți face meditații la materii precum logică sau geografie. Și de data asta, elevii au fost de părere că nu poți lua o notă bună fără ele.

Tot astăzi am povestit puțin despre bacalaureat și educație cu președintele Consiliului Județean al Elevilor Prahova, Robert Avram. De la el am aflat că există programe de pregătire gratis care se fac fizic cu profesorii de la clasă. Totuși, multă lume se ferește de ele și preferă să ia ore în particular.

Ai aici live-ul complet.

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of Laura Dori

Laura Dori

Cine sunt eu? Spun cu mândrie că am fost reporter la Europa FM mereu la datorie pentru știrile care contează. Iubesc tot ce ține de radio și muzica bună. Ce fac acum? Sunt studentă la facultatea de jurnalism, mai exact la specializarea publicitate. Stau cu ochii pe tot ce mișcă în online pentru că de-abia aștept să comentez. Și mai am și un podcast. Acolo vorbesc despre muzică rock iar aici pe site mă găsiți cu subiecte juicy din lumea internetului. Ce o să fac în viitor? Probabil fix același lucru. Și poate și ceva copywriting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content