generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Generația lui John lansează campania
“Spune, pe bune, ce se întâmplă la tine în școală”

logo spune pe bune

Campania se termină în:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Elevii și profesorii din Prahova sunt invitați să spună,
 în mod anonim, ce se întâmplă la ei în școală. 

23 mai - 30 iunie 2022

Am prelungit campania!

Campania se desfășoară în perioada 23 mai – 3 iunie 2022 (campania a fost prelungită până la data de 30 iunie 2022 – citește comunicat de presă). Profesorii și elevii care participa la această campanie trebuie să știe faptul că răspunsurile lor sunt anonime.

Proiectul se adresează elevilor de gimnaziu și liceu din Prahova, precum și profesorilor. 

Aceștia au la dispoziție un chestionar online care conține întrebări despre cum arată sistemul educațional din Prahova în prezent, cum anume i-a afectat pe elevi și profesori pandemia și care sunt hibele din educație. 

Profesorii și elevii sunt invitați să acceseze site-ul generatialuijohn.ro pentru a completa chestionarul. Astfel, împreună, vom reuși să tragem un semnal de alarmă împotriva problemelor din educație și să contribuim la construirea unui sistem potrivit pentru elevi și profesori.
În urma acestei campanii se va realiza un infografic care va fi prezentat în mediul online. Demersul jurnalistic va continua cu o serie de articole și dezbateri în colaborare cu ziarul Observatorul Prahovean.

Click pentru completarea chestionarului

“Spune, pe bune, ce se întâmplă la tine în școală” își propune să ia pulsul educației și să ofere transparență în direcția actului educațional. Elevii și profesorii merită să se facă auziți și să-și spună punctul de vedere în legătură cu felul în care se prezintă școala românească în anul 2022.
despre john cristea
John Cristea

Inițiativa locală pentru educație “Spune, pe bune, ce se întâmplă la tine în școală” se află la a 3-a ediție și este susținută de Consiliul Județean al Elevilor Prahova și Federația Națională a Părinților - Edupart Prahova. Parteneri media: Radio Prahova și Observatorul Prahovean.

Chestionar elevi din Prahova

Spune, pe bune, ce se întâmplă la tine în școală

Chestionar profesori din Prahova

Spune, pe bune, ce se întâmplă la tine în școală
Skip to content