generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

George Pantelimon, eveniment caritabil : “Abia aștept să facem cele mai frumoase poze de Crăciun”

George Pantelimon, eveniment caritabil, fotograf, poze în centru, Ploiești, dorințe de Crăciun, taxă participare, Matei Caravia

Unul dintre cei mai îndrăgiți fotografi din Ploiești, George Pantelimon, îi invită pe ploieșteni la poze, joi, 22 decembrie 2022, începând cu ora 18:00, în centrul orașului. Organizatorul promite poze unice și pline de emoții. Foile și pixurile sunt asigurate de către fotograf.

Evenimentul a fost anunțat de George Pantelimon într-un video, pe Instagram:

Pentru a participa la această provocare cei interesați trebuie să se gândească la cea mai mare dorință pe care o au Crăciunul acesta, să o scrie pe o foaie și să se lase pozați de fotograf. Participare în cadrul acestei inițiative este taxată de către fotograf cu suma de 5 lei.

Citește și: Matei Caravia, tânărul diagnosticat cu o boală gravă: “Vă mulțumesc că îmi sunteți alături. Totul va fi bine”

Toți banii care se vor strânge vor fi donați către Matei Caravia, tânărul din Ploiești care a fost diagnosticat cu o boală grea și are nevoie de tratament.

“În cei 10 ani de experienţă, am descoperit faptul că, pentru mine, fotografia nu este un job, ci un stil de viaţă. Astfel, te vei încărca implicit cu vibe-ul de care ai nevoie să pozezi.”, spune George Pantelimon pe site-ul lui personal.

Deși nu există un număr limită de participanți și nici o oră de închidere a sesiunii de fotografii, zeci de tineri și-au arătat interesul pe rețelele de socializare.

“Abia aștept să ne vedem joia aceasta, pe 22 Decembrie, ora 18:00, în centrul Ploieștiului, să facem cele mai frumoase poze de Crăciun.”, a spus fotograful într-o postare pe pagina de Facebook.

Citește și: Ești părinte și vrei să vezi Avatar 2? Nu merge cu cei mici la cinema. Nu-i chinui vreme de 3 ore!

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content