generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Camelia Lazăr: “Am ajuns în Roma, dar nu găsim cazare. S-au strâns 9600 euro până acum.” – VIDEO

Camelia Lazăr, interviu, donații, cont Camelia Lazăr, cazare Roma, Generația lui John, interviu pe Zoom

Pentru Camelia Lazăr s-au strâns, până în acest moment, 9600 de euro. Drumul până la 100.000 euro este lung, însă nimic nu e imposibil. Cont donații în cadrul articolului.

În prezent, Camelia se află în Italia și se pregătește pentru noi intervenții care să îi stopeze boala. Camelia Lazăr are o tumoră pe trunchiul cerebral și are nevoie de ajutorul nostru.

“Noi suntem în Roma, Italia. De când am ajuns aici, am alergat zi de zi, totul fără încetare, cu speranța că vom găsi o rezolvare. Momentan așteptăm repetarea rezultatului biopsiei. În urma lui se va face o comisie disciplinară formată din medic oncolog ,radioterapeut și neurochirurg.

Citește și: Camelia Lazăr, mămică și soție: “La RMN mi-au spus că am o tumoare foarte agresivă pe creier”

Astfel se va discuta asupra RMN-urilor, al analizelor și asupra tratamentului. Ei dispun de toate rapoartele medicale din România. Acum grija pe care o avem este raportată la cazare și desigur bani.”, a povestit Camelia.

Camelia într-un interviu pentru Generația lui John

Dacă există români în Roma care o pot caza pe Camelia și soțul acesteia, să ne scrie cu încredere cât mai curând. Cazarea este foarte scumpă, iar donațiile sunt încă la început.

Matias, băiețelul Cameliei, își așteaptă mama acasă, în România

“Îmi doresc să mă fac bine cât mai repede și să vin acasă la Matias, băiețelul meu. E greu să îl știu la distanță de mine, dar mă lupt și cred că totul va fi bine.”, spune Camelia Lazăr.

În interviul acordat pe Zoom, Camelia spune că veștile sunt bune și că medicii i-au dat șanse foarte mari la viață, deși la început totul era o incertitudine.

Cont bancar donații Camelia Lazăr:

IBAN: RO64INGB0000999910440063
Titular cont: Elena Camelia Lazar
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

Citește și: Test de personalitate gratuit. Testul celor 16 tipuri de personalitate

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content