generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Camelia Lazăr, mămică și soție: “La RMN mi-au spus că am o tumoare foarte agresivă pe creier”

Camelia Lazăr, Ploiești, tumoră malignă, caz umanitar, cont donații Camelia Lazăr, poveste Camelia Lazăr, RMN, Bagdasar, trunchi cerebral, cover

Camelia Lazăr s-a născut în Ploiești, are 29 de ani, este soție și mama unui bebeluș de 1 an și 7 luni. Fericirea ei a fost dărâmată la aflarea veștii că are o tumoare pe creier foarte agresivă, în stadiu 4. Povestea pe larg și detalii despre cum poți ajuta, în cadrul articolului.

Cu ochii în lacrimi, Cami, așa cum îi spun prietenii, a povestit despre drumurile pe care le-a făcut din spital în spital pentru a afla răspunsuri, dar mai ales pentru a găsi un medic care să o opereze.

Au fost 6 medici care i-au spus nu. 6 medici care nu i-au dat șanse

“Totul a început acum o lună și jumătate atunci când am avut parte de niște dezechilibre, dacă le pot numi așa. Nu mi-a trecut nicio secundă prin minte că ar putea fi ceva mai grav.”

“Atunci când ai amețeli, dureri de cap și stări de greață nu crezi că e ceva atât de grav. Atunci, la acel moment, am început cu niște analize de rutină care nu mi-au ieșit tocmai bine, ulterior am făcut tot felul de investigații la endo, gastro, neuro și ORL, însă doar în urma RMN-ul s-a văzut, de fapt, ce era: o tumoră pe trunchiul cerebral.

Ni s-a spus să mergem de urgență la Bagdasar

La momentul RMN-ului doamna asistentă i-a recomandat soțului să mergem de urgență la Bagdasar, în București. Soțul nu a vrut să-mi spună imediat despre ce anume este vorba. Nici el nu știa exact ce se întâmplă și voia să mă protejeze. A alergat foarte mult pentru mine și a trăit multe șocuri emoționale

M-au internat la Bagdasar, doar că acolo am trăit niște traume foarte mari. Niciun medic nu a vrut să mă opereze. Factorii de risc la care mă expuneam erau toți din punctul de vedere al lor.

M-am externat pentru că medicii au fost rezervați

Atunci a început o adevărată furtună pentru noi pentru că nu știam unde să mergem, cine ne-ar putea opera. Erau deja 6 medici care ne refuzaseră. M-am trezit într-un impas din care nu vedea ieșirea. Nu știam care este soluția. Am găsit, în cele din urmă, un medic care m-a operat. Operația a fost un succes.

După operație așteptam biopsia. Rezultatele aveau să vină după 2 săptămâni. Rezultatele au spus că tumora este foarte agresivă, de natură malignă, gradul 4 și am nevoie de ajutor. Am nevoie de ajutor pentru că timpul meu nu mai este atât de mare.

La ultimul RMN pe care l-am repetat a ieșit o recidivă sau un rest de 13 mm, iar el se poate extinde pe coloană, rinichi, plămâni sau ficat. Trebuie să încep urgent tratamentul. Acesta nu este disponibil în România. Am nevoie de susținerea voastră, din puținul vostru, din îngăduința voastră. Am nevoie de voi pentru a depăși acest impas. Vă mulțumesc tuturor care contribuiți la a îmi câștiga mai mult timp.”

Cont bancar donații Camelia Lazăr

IBAN: RO64INGB0000999910440063
Titular cont: Elena Camelia Lazar
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

Citește și: Manifestul unei profesoare de engleză: “Pentru copiii noștri trebuie să schimbăm totul!”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content