Alexandra ți-a pregătit un nou episod din Slices of UK în care vorbește despre experiența la cumpărături în magazinele din Anglia. Vezi de ce e bine să înveți să gătești, de ce nu e întotdeauna bine să comanzi mâncare la domiciliu și cât costă cumpărăturile pentru casă.

Magazinele în Anglia sunt pe categorii

Deși sunt vândute aceleași produse, prețurile diferă. Iar asta poți observa atunci când încerci diferite supermarketuri, pentru a-ți face o părere proprie. Avem Lidl si Aldi, care au produse proaspete și bune, dar pe care le găsești la un preț mai mare in magazine precum Sainsbury’s.

Există varianta de a opta către afaceri locale, precum un magazin Polonez, sau chiar Românesc. Acolo găsesc pui proaspăt, fructe, legume, chiar și produse românești.

Puteți alege piața!

Se află în centru o piață destul de măricică, unde sunt doar fructe și legume proaspete, multe oferte și reduceri, piața de pește fiind chiar lângă. E o variantă bună, dacă știi sigur ca vei consuma produsele, fără ca acestea să aibă timp să se strice.

A găti sau a comanda. Diferențele sunt colosale!

Timp de patru ani, am trecut prin diferite faze. Neștiind să gătesc, am ales calea comandatului. Iar dacă mă uit în urmă, realizez că mai bine mă apucam de gătit din timp. Nu doar din cauza kilogramelor, dar sunt și bani aruncați fără nicio noimă. Așa că, mai bine va faceți voi acasă, știți ce produse folosiți, de unde le luați și de asemenea, sunteți siguri că ați avut o igienă corectă înainte și în timpul procesului!