generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Reînființare și modernizare pentru 20 de locuri de joacă din Ploiești. Acestea vor avea camere de supraveghere (VIDEO)

locuri de joacă, Ploiești, modernizare, Andrei Volosevici, primar, Municipiul Ploiești, promisiuni, parcul Mihai Eminescu, video Facebook, părere ploieșteni

Peste 20 de locuri de joacă reînființate și modernizate în Ploiești. Cum arată parcul Mihai Eminescu din Ploiești astăzi? Ce promite în continuare primarul municipiului Ploiești?

În clipul video de mai jos puteți vedea cât de modern și frumos este noul loc de joacă pentru copiii din parcul Mihai Eminescu. Primarul Andrei Volosevici și-a început mandatul cu dreptul, iar astăzi peste jumătate dintre parcuri sunt dotate cu cele mai moderne locuri de joacă. Viitorul este în mâinile copiilor noștri, de aceea contează ceea ce le punem la dispoziție.


“Am preluat mandatul cu 27 locuri joacă desființate. Astăzi 20 dintre ele sunt reînființate și modernizate! Vă prezint locul de joacă din parcul Mihai Eminescu, care îi așteaptă pe copii! În maxim 60 zile toate locurile de joacă vor avea camere de supraveghere pentru protejarea investiției. CONTINUĂM!” a declarat Andrei Volosevici, primarul Municipiului Ploiești.

Ce spun ploieștenii despre inițiativa primăriei:

“Foarte bine d-le primar! Anumite persoane care nu pot aprecia munca altor semeni, banul public corect investit, grija pentru copii, curățenia chiar trebuie să fie corectate!”, a scris Camelia Părvulescu.

“Așteptăm și școlile și grădinițele să fie aduse la niște standarde demne de laude!”, a comentat Florina.

Citește și: Site-ul Ministerului Educaţiei, atacat de hackeri. Ce mesaj au transmis atacatorii

“Terenuri de minifotbal pentru copii nu ați făcut nicăieri. În niciun cartier copiii n-au unde sa bată mingea. Spațiu în parcuri sunt destule. Ex: Parcul de lângă Școala Emil Palade etc.”, a spus Mihai Dinu.

“Asta cu camerele de supraveghere ar trebui implementată în mai multe zone, nu doar în parcuri, însă este de lăudat inițiativa.”, a scris George Geo.

Ce promite în continuare primarul Municipiului Ploiești?

Locurile de joacă nu sunt doar distractive și colorate, ci sigure și supravegheate 24/7. Acestea vor fi cât de curând dotate cu camere de supraveghere atât pentru a proteja investiția făcută și pentru a nu exista daune, cât și pentru binele copiilor și liniștea părinților.

Ce putem spune despre aceste decizii?

Investiția în copii va fi întotdeauna una de lăudat. Faptul că aceștia au un loc sigur și bine construit pentru a se juca ajută atât în ceea ce privește modul în care își consumă timpul, în aer liber, departe de micile ecrane, cât și efectul pe care îl are asupra sănătății, dezvoltării fizice și psihice.
În astfel de medii copiii își fac prieteni, își dezvoltă creativitatea, spiritul extrovertit și simțul civic și lucrul în echipă.

Acțiunile primarului sunt de lăudat și ar trebui să fie luate drept exemplu de colegii săi de breaslă! Promisiunile făcute înainte de a intra în funcție rămân promisiuni și după, iar îndeplinirea lor nu face altceva decât să ofere cetățenilor încredere în cei pe care i-a votat.

Citește și: Ce ar trebui să știe profesorii, părinții și copiii despre bullying-ul față de un elev cu CES

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of Ana Maria Andronache

Ana Maria Andronache

Născută în toamna anului 1999 la Ploiești, am terminat Colegiul Național Nichita Stănescu, Ploiești, profil Mate-info, iar ulterior am făcut facultatea de Litere, București, la momentul actual fiind student în ultimul an la masteratul Didactici ale disciplinelor filologice, UniBuc. Studentă, soție, mamă, profesoară, om. Am 23 de ani și multe vise(uri). Am două premise în viață după care mă ghidez: Nimic fără Dumnezeu și Dumnezeu îi ajută pe cei care se ajută singuri. În traducere liberă, Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în sac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content