Portavoce pentru tineret

Perspectiva tinerilor despre experiența de voluntariat: “Începi să capeți încredere în tine” – VIDEO

experiență, voluntariat, ce înseamnă să fii voluntar, LaRock 2024, interviu, video, experiență la CV, voluntar festival, cover

Nu toți tinerii sunt la distracție. Pentru că vor să aibă ce să scrie în CV, dar mai ales pentru că experiența face diferența, există tineri care acceptă proiectele de voluntariat. Într-un material video marca Generația lui John aveți ocazia să îi cunoașteți pe câțiva dintre voluntarii LaRock 2024.

Încă de la intrarea pe poarta festivalului îi poți întâlni pe voluntarii LaRock. Sunt tineri care se implică în mod voluntar în povestea festivalului de rock de la Florești. Stau cu orele în soare sau în ploaie și reușesc să fie proactivi, să lucreze în echipă și să înțeleagă cum funcționează un festival. Tot ei sunt tinerii care mai târziu, atunci când merg la angajare, se pot lăuda în mod corect că au experiență în domeniu.

Ce părere au tinerii despre experiența de voluntariat de LaRock 2024

experiență, voluntariat, ce înseamnă să fii voluntar, LaRock 2024, interviu, video, experiență la CV, voluntar festival

“Mi-am dorit să am parte de o experiență nouă. E pentru prima dată când sunt prezentă la un festival. Simt că mă dezvolt în acest fel. Am învățat că trebuie să fim organizați și să muncim în echipă. Nu ne băgăm unii peste ceilalți, ci fiecare își face task-uri în funcție de cum e necesar. Doar așa reușim să nu îi ținem pe oameni mult la punctul de control.”, ne-a povestit Alexia, voluntar LaRock 2024.

“Eu sunt o persoană care merge la multe festivaluri. Am fost curioasă să văd cum arată munca din spatele unui festival. Stau cam 6 ore pe zi ca să ajut echipa LaRock, dar mă bucur și de atmosfera de festival după ce termin treaba. Am învățat din voluntariat cum să îmi păstrez calmul și să folosesc POS-ul.”, a povestit Silvia, 19 ani, voluntar LaRock.

Citește și: Interviu cu Caroline Robert: “Fără pregătire nu cred că aș fi luat media 10 la bacalaureat”

“Este o experiență foarte frumoasă și înveți lucruri complet noi. Începi să capeți mai multe abilități și capeți încredere în tine.”, a spus Ștefan Dumitrașcu.

“Suntem aici ca să ajutăm. Nu suntem plătiți, ci suntem voluntari. Nu trebuie să fiu plătită pentru asta. Eram o persoană căreia îi plăcea să lucreze singură, dar am învățat că am nevoie și de ajutor. Lucrul în echipă poate fi benefic.”, ne-a declarat Mara.

“E super interesant și am zis să încerc această experiență. Am învățat să fim mai atenți unii cu ceilalți și să comunicăm mai mult. Organizarea este esențială într-un astfel de festival.”, Gabriel Fâcanu, voluntar LaRock 2024.

Interviu cu voluntarii LaRock 2024 despre experiența de voluntariat

Citește și: Ce salariu vor tinerii din Ploiești? Sondajul arată că doar 1% s-ar mulțumi cu 3000 lei

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content