Bursa

Generația lui John 2020

prezentare și înscriere

Dragi părinți, vă invităm sa vă înscrieți copiii la Bursa Generația lui John 2020, bursă educațională  în valoare de peste 10.000 euro.

Perioada de înscriere:

17 – 29 Noiembrie 2020

Pentru a îți înscrie copilul la Bursa Generația lui John 2020:

UPDATE: În cadrul campaniei “Alege bursierul anului 2020”, față de regulamentul inițial, a fost prelungită ora de închidere a votării. Așadar ultimul vot a putut fi dat pe data de 16 decembrie 2020, la ora 23:59. Clipurile care au fost mai scurte de 30 de secunde au fost acceptate în competiție pentru a oferi mai multor tineri șansa de câștiga Bursa Generația lui John 2020. Voturile bursierilor pot fi vizualizate aici.

Realizează un filmuleț în care cel mic să se prezinte (nume și vârstă) și să răspundă la întrebarea “Cum arată o lume ideală pentru tine?”.
Filmulețul trebuie să aibă cel puțin 30 de secunde și cel mult 3 minute. În filmuleț trebuie să apară doar copilul, să se vadă clar și să se audă bine. Pe fundalul materialului video să nu existe elemente care să reprezinte reclame etc. Filmulețul poate fi realizat cu orice dispozitiv, atât vertical cât și orizontal, în orice format care se poate trimite și vizualiza pe WhatsApp.

Imediat după trimiterea filmulețului pe numărul de WhatsApp (0736.234.235), părintele/tutorele va trebui să își exprime acordul cu privire la expunerea minorului și înscrierea acestuia pentru participare la “Bursa Generația lui John 2020”.

Copilul poate fi înscris pentru participarea la bursă dacă este cel puțin clasa a IV-a și cel mult clasa a VII-a.

Bursa Generația lui John 2020 constă în 4 ani de educație în sistem privat, anii de gimnaziu, pentru un singur copil. Prin câstigarea bursei, copilul poate beneficia de cel mult 4 ani de studiu, anii de gimnaziu, la Școala Gimanzială Internațională Spectrum Ploiești. 

Bursa Generația lui John 2020 este o bursă educațională estimată la peste 10.000 de euro.

În urma câștigării Bursei Generația lui John 2020 nu se restituie, indiferent de motiv, suma de bani menționată, de către niciuna dintre părțile implicate în acest proces.

Bursa Generația lui John 2020 va avea un singur câștigător care va fi ales în urma voturilor de pe pagina generatialuijohn.ro. Utilizatorii care votează sunt rugați să aleagă cel mai creativ răspuns, în fiecare zi, timp de 13 zile, în perioada 3 decembrie 2020 – 16 decembrie 2020. Pe data de 16 decembrie 2020, la ora 22:00, platforma, în funcție de voturi, va afișa ca fiind câștigător materialul video cu cele mai multe voturi. În cazul în care în cel mult 48 de ore de la anunțarea câștigătorului părintele/tutorele nu poate fi contactat telefonic sau prin e-mail, bursa va fi acordată următorului câstigător, mai exact locul 2 la numărul de voturi. Această procedură va fi aplicată, în ordine descrescătoare a numărului de voturi, până când unul dintre părinți/tutori va răspunde și revendica premiul.

Voturile vin din partea utilizatorilor de internet care sunt rugați să voteze cel mai creativ răspuns la întrebarea “Cum arată o lume ideală pentru tine?”. Utilizatorii trebuie să se logheze prin aplicația Facebook pentru a vota.

Acest regulament poate suferi modificări care vor fi anunțate în cel mult 48 de ore pe site-ul generatialuijohn.ro

Urmărește-ne pe: