Home

Generația lui John

Emisiune TV pentru tineri

• 8 sezoane • 1200 episoade • 1800 invitați

Portavoce pentru tineret

Oportunitate pentru tinerii de a se face auziti

Comunitatea care schimba

Peste 20000 de tineri susțin Generația lui John

pentru că

Știi de ce?

Pentru că ești tânăr. Pentru că încrederea ta are nevoie de un început. Pentru că vrei să te faci auzit. Pentru că ideile și pasiunile tale sunt valoroase. Pentru că vrei să schimbi lumea. Pentru că visurile tale au nevoie de tine! Acum știi care sunt motivele pentru care, din septembrie 2012, emisiunea Generația lui John e portavoce pentru tineret.

Sezoane

Episoade

Invitați

Visuri Indeplinite

Generația lui John

Despre

Salut! Numele meu este John Cristea și sunt prezentatorul emisiunii Generația lui John. De fapt, sunt mai mult de atât. Mi-am dorit mereu să mă fac auzit. Să ajung cineva și să schimb lumea. Am decis să…

Generația lui John

Emisiuni și invitați

Silviu Faiăr și comunistul nea Mădălin: a love story

Silviu Faiăr și comunistul nea Mădălin: a love story

Cum a reușit un tânăr youtuber să provoace o revoluție internă într-un partid din România și cum a transformat doi oameni maturi în actori de scenete comice demne de Gala Umorului? Vă întrebați cine sunt personajele din titlu, probabil. Să vă explic: Silviu Faiăr este...

Loren cel Toxic și prietenii săi. Povestea pick-up artistului eșuat

Loren cel Toxic și prietenii săi. Povestea pick-up artistului eșuat

Astăzi aflăm cine este „pick-up artistul” Loren Andrei Loghin, care învață bărbații cum să abordeze femeile într-un stil foarte agresiv care seamănă a hărțuire, cum a reușit să strângă o comunitate în jurul său care să-i asculte sfaturile și de ce este un personaj...

Nou în catalogul Ikea: Skåndäl

Nou în catalogul Ikea: Skåndäl

Vă place titlul? Știți, pentru că suedezii au caracterele alea speciale care apar și în catalog... Astăzi este despre IKEA și o mulțime furioasă de boomeri care au luat cu asalt comentariile unor postări de pe pagina de Facebook a magazinului. În acest articol aflăm...

TESTIMONIALS

Ce zic invitații despre John și emisiune

John Cristea e mișto și cool!

Cristina Almășan

YOUTUBE STAR

Un om minunat cu care vreau sa colaborez pe viitor. Extrem de deschis, carismatic care te face sa te simti bine in pielea ta. Ma bucur enorm ca ne am cunoscut si ca m ai invitat la tine in emisiune. M am simtit enorm de naturala si am putut sa transmit mesajul meu cu usurinta. Abia astept sa ne revedem curand!!!

Ana Zlatescu

Conversația din emisiune a fost complexă, dinamică, interesantă și incitantă.

Simona Muscă

Generația lui John

Fă parte din comunitate

Z

Te dezvolți personal

Z

Capeți încredere în tine

Z

Te faci auzit

Z

Începi să lucrezi la visul tău

Înscrie-te acum!

Căutăm cei mai creativi tineri din Prahova şi împrejurimi. Dacă te simţi plin de energie şi eşti implicat în proiecte îndrăzneţe despre care vrei să ştie toţi cei de vârsta ta, atunci nu mai sta pe gânduri. Completează cu atenţie formularul şi poţi avea şansa să fii invitat în emisiunea “Generaţia lui John”. Ideile tale pot fi parte din schimbare!

FAQ

Întrebări cu răspuns:

Care sunt criteriile de care țineți cont atunci când alegeți invitații?

Pentru că ne dorim să avem invitați din câte mai multe domenii de activitate, diferiți și plini de energie, avem mai multe criterii de care ținem cont. Când alegem un invitat ținem cont de: ideilile acestuia, valorile pe care și le asumă, ce își dorește să facă cu viață lui și cu ce e el diferit de mulțime.

Emisiunea are în spate în scop politic?

Sunt mulți ce care cred că emisiunea are un scop politic, însă nimic din ceea ce facem în emisiunea nu are legătură cu promovarea unui partid politic. Așadar, mai puține finanțe, dar verticali și plini de inițiativă.

De ce nu aveți publicitate în timpul emisiunii?

Prea multă publicitate strică, nu? Când am început emisiunea nu ne-am gândit la partea comercială a acesteia și nici nu am tradus-o ca pe un business. Promitem să aducem publicitate pe placul telespectatorilor, mai ales ca vrem să-i oferim invitatului 2-3 minute de respiro 🙂

Când veniți și în alte orașe să promovați tinerii din România?

Proiectul “Generația lui John” se află într-o continuă expansiune. Nu știm exact care îi sunt limitele și nici nu ne opunem provocărilor. Punem pe foaie, facem calcule și dacă reușim să ne încadrăm în buget, promitem să venim în cât mai multe zone ale României pentru a promova tineri care au ceva de spus.

Se pot propune teme pe care să le dezbateți în cadrul emisiunii?

Da! Evident! Este important să avem un feedback din partea telespectatorilor. În zona de Contact e suficient să scrieți propunerea pe care o aveți și aceasta, dacă este relevantă, va fi dezbătută în emisiune.

Credeți că emisiunea reușește să ajute tinerii?

Tinerii sunt cei mai în măsură să răspundă la această întrebare. Întreg staff-ul emisiunii își face treaba cu drag și cu pasiune, iar tot ce putem noi să facem este să muncim tot mai mult pentru ca tinerii să scape de temeri și să-și urmeze visurile.

Cum fac să ajung și eu în emisiune?

Intri în secțiunea “Hai în emisiune”, completezi fornularul de înscriere și înainte de a da “Trimite” te gândești serios dacă îți dorești asta. Apoi ești mai aproape decât ai crede de momentul în care John te va suna.

Există posibilitatea să veniți în școli și să vorbiți direct cu tinerii?

John a fost în nenumărate școli din Prahova pentru a dezbate cu tinerii teme de interes și pentru a le vorbi acestora despre carieră, educație, alegeri, rețele de socializare etc. John nu refuză invitațiile care sunt formulate cu acordul profesorilor și a părinților. Îi puteți scrie în zona de Contact.

Sunt părinte și vrea să-mi înscriu copilul în emisiune. Cum procedez?

Este extraordinar atunci când părintele este cel care ia inițiativă. Secțiunea “Hai în emisiune” poate fi completată și de către părinți. Succes!

Emisiunea promovează doar tinerii?

Emisiunea se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani. Nu avem o limită atunci când definim tinerii, așadar posibil să avem invitați foarte tineri, cum ar fi un artist de doar 10 ani, dar și un profesor în vârstă de 50 de ani care iubește dezvoltarea personală si ne vorbește despre cum reușește să le transmită tinerilor informația cu drag.

Hai în emisiune!

Dacă ai ajuns până aici, eşti deja pe drumul cel bun.

Înscrie-te aiciContactează-ne