Regulament Top 2020 – Generația lui John

Organizatorul Topului

Top 2020 – Generația lui John denumit in continuare “Top”, este organizat si desfasurat de Generația lui John pe site-ul: http://generatialuijohn.ro/

Participanții la Top sunt obligați să respecte termenii şi condiţiile Regulamentului Oficial al Topului, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare “Regulament Oficial”).

Regulamentul Oficial este întocmit şi este făcut public pe siteul Organizatorului, fiind disponibil oricărui participant la Top. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba dispozitiile prezentului Regulament Oficial, urmând ca modificările respective să intre în vigoare numai după prezentarea acestora pe siteul Organizatorului.

Pentru a participa la acest Top, este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul www.Facebook.com.

Pentru validarea votului trebuie să te autentiici cu Facebook, opțiune disponibilă direct din pagina de votare

Perioada de desfasurare a Topului:

Topul se desfasoara in perioada 03 – 17 decembrie 2020. Castigatorii vor fi alesi in data de 17 decembrie, intervalul orar 12:00-21:00, numele lor urmand a fi publicate pe pagina de Facebook Generația lui John sub forma de postare.

Inscrierea in Top

Nominalizatii sunt înscriși automat.

Pentru a participa la Top, utilizatorii trebuie:

– sa detina un cont de utilizator pe site-ul Facebook.com;

– Sa voteze cel putin o data un nominalizat.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in Top a utilizatorilor ce nu respecta cerintele Topului.

Un participant (nominalizat sau utilizator) poate fi descalificat in orice moment daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu Topul si prezentul regulament.

Un participant (nominalizat sau utilizator) poate fi descalificat daca încearcă sa fraudeze sistemul de votare.

In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare valida.

Dreptul de participare

La prezentul Top pot participa persoane fizice cu varsta de minim 13 ani.

Fac excepție de la regula vârstei cei nominalizati.

Toate informatiile furnizate de catre un participant (nominalizat sau utilizator)  trebuie sa fie reale si corecte, in caz contrar participantul putand fi exclus din Top sau ulterior descalificat. Regulamentul este obligatoriu pentru toti Participantii.

Premii

Vor fi premiați primii 3 cei mai votați nominalizați la data finalizării topului, 17 decembrie 2020.

Premiile pentru utilizatori vor fi acordate prin tragere la sorț.

Toate premiile sunt anuntate pe site-ul http://generatialuijohn.ro/top-2020/ și vor fi oferite direct de catre partenerii noștri.

Intrarea în posesia premiului

În cazul în care câștigătorul nu este eligibil sau nu își revendică premiul în maximum 48 de ore, Organizatorul este nevoit să aleagă un alt câstigător.

NU SE POATE OPTA PENTRU PRIMIREA CONTRAVALORII IN BANI A PREMIILOR.

Eventualele sesizari legate de desfasurarea Topului vor fi facute pe adresa Organizatorului de email [email protected] pana pe data de 20 decembrie 2020, ora 12:00. Sesizarile ulterioare nu vor mai fi luate in considerare.