Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/rjohn49/generatialuijohn.ro/tabara/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364
Generaţia lui John - Tabără de Offline

Fă-ţi bagajele, lasă-ţi telefonul acasă şi hai în prima tabără de offline!

Nu e o glumă! Eşti pe punctul de a te înscrie în prima experienţă care nu are nevoie de Wi-Fi ca să te simţi FUN. O să-ţi faci noi prieteni, vei avea parte de cursuri interactive alături de profesionişti şi îţi vei crea amintiri cât pentru o viaţă. Vino în tabără şi conectează-te la realitate!

30 Noiembrie

04 Decembrie

BUŞTENI

Eşti tânăr? Vino în tabără pentru că:

 • E foarte tare în tabără!
 • Îţi faci prieteni noi
 • Înveţi să trăieşti fără smartphone
 • Te bucuri de o experienţă complet diferită
 • Redescoperi jocurile copilăriei
 • Te dezvolţi personal

Eşti părinte? Trimite-l în tabără pentru:

 • Dezvoltare personală
 • Traineri calificaţi
 • Mai multă comunicare în mediul offline
 • A cheltui mai puţini bani decât dacă ar sta acasă
 • A te bucura de o minivacanţă, fără gătit şi spălat rufe
 • A îi oferi oportunităţi nonformale
 

Ce spun veteranii:

Ioana Alexandra Pârvu

Elevă, 17 ani, Ploiești


Pentru mine, această tabără a fost o experienţă inedită unde am învăţat multe lucruri despre mine şi despre cei din jurul meu. După fiecare curs am putut aplica ceea ce am învăţat în ziua respectivă, iar cu ajutorul trainerilor am aflat cum trebuie să procedăm corect în diferite situaţii. În cele 7 zile am cunoscut oameni minunaţi cu care am legat frumoase prietenii.

Diana Dumitran

Elevă, 17 ani, Ploiești


Tabăra a fost super interesantă pentru că am învățat lucruri noi, am facut sport și am asistat la workshopuri care ne pot ajuta în viitor și ne-au învățat să gândim mai mult out of the box. A fost un program bine realizat Am avut parte și de distractie, jocuri interactive cât și de seriozitate în timpul cursurilor. Și pe lângă toate acestea, acum am în viața mea niște persoane mai mult decat ok, pe care mă pot baza oricând. Având în vedere că asta a fost prima tabără în care am fost, am rămas cu o părere foarte bună pentru că a fost diferită față de alte excursii sau tabere de care am auzit. Mulțumesc pentru experiență!

Eugenia Dana Pârvu

Profesor învăţământ preşcolar


Tabăra a fost benefică pentru fiica mea, văzând schimbări în bine în comportamentul ei şi în interacţiunile cu persoanele din jurul ei. Când cineva aduce vorba despre tabără, povesteşte bucuroasă despre ceilalţi participanţi şi traineri, dar şi despre cursuri şi întâmplările haioase petrecute în acea săptămână.

Maria Aldea

Psiholog


Tabăra din această vară organizată la Predeal a fost pentru fiul meu o experiență unică, de neuitat, datorită potențialului transformator pe care l-a avut. Pot spune ca a dobândit noi cunoștințe care i-au sporit încrederea și respectul de sine. Și-a făcut prieteni noi, alături de care s-a simțit minunat. Așteptăm cu entuziasm următoarea tabără!
 

Înscrie-te acum!

Nume complet

Adresa de e-mail

Telefon

 

Experienţele nu se numără, ci se trăiesc.